Майстер-клас для керівників

   1

 11.12.2019 року на базі СШ №2 за ініціативи управління освіти Рубіжанської міської ради та Рубіжанського міжрайонного управління Держпродспоживслужби в Луганській області для керівників закладів дошкільної  та загальної середньої освіти міста був проведений майстер-клас з питань санітарно-гігієнічних вимог до організації харчування дітей.

    Під час зустрічі керівники ознайомилися з умовами проведення моніторингових обстежень харчоблоків та заповнили форми щодо відповідності  харчоблоків Вимогам  наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)».